Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλάει για τον Κωστή Μαραβέγια και τη σχέση τους, και πώς αυτή την έχει αλλάξει

Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλάει για τον Κωστή Μαραβέγια και τη σχέση τους, και πώς αυτή την έχει αλλάξει

Τι είπε η ηθοποιός;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου σήμερα, και όσα την ακούσαμε να λέει να μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Η μελαχρινή ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Κωστή Μαραβέγια πάνω από ενάμιση χρόνο και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι.

Στο Πρωινό και στη Φαίη η Τόνια μίλησε για τον Κωστή και πραγματικά μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά αρκετά πράγματα και για την δική μας προσωπική ζωή. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι λάθος να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και πως είναι πολύ καλύτερο να μείνεις μόνη προκειμένου να βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις και που είναι για σένα.

Έπειτα από δύο χρόνια που έμεινε μόνη όπως η ίδια ανέφερε γνώρισε τον Κωστή Μαραβέγια και έχουν μία υπέροχη σχέση όπως έχουμε δει κι εμείς. Παραδέχτηκε πως πέρασε από δύσκολες καταστάσεις, όμως το timing ήταν το σωστό όταν γνώρισε τον σύντροφό της. Ανέφερε επίσης πως αν γνώριζε πιο παλιά τον Κωστή ίσως αυτό να μην λειτουργούσε το ίδιο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει τα γενέθλια του σήμερα και φυσικά η Τόνια του ευχήθηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Δες το βίντεο παρακάτω, αλλά και τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.