Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη μας άφησαν «άφωνες»

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη μας άφησαν «άφωνες»

Τι είπε η ηθοποιός;

Εχθές πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Everything is Wonderful» της Pia Mechler, με πρωταγωνίστριες: την Τόνια Σωτηροπούλου και την Pia Mechler. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί ρώτησαν την Τόνια Σωτηροπούλου πως αισθάνθηκε που έπαιξε σε μια ταινία με τον πρώην σύντροφο της, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί σε αυτή, με την ηθοποιό να τρολάρει τους δημοσιογράφους σε μεγάλο βαθμό.

«Πρώτον δεν είναι πρώην σύντροφος και δεύτερον είμαστε ηθοποιοί, καλλιτέχνες, τυχαίνει να δουλεύουμε μαζί, και να ξαναδουλεύουμε μαζί. Ο Αλέξης είναι εξαιρετικός ηθοποιός, με μία εξαιρετική πορεία και βοηθάει πολύ στην ταινία μας το ότι έχει αυτόν το ρόλο», ανέφερε η ηθοποιός, αφήνοντας «κάγκελο» τους δημοσιογράφους, αλλά και εμάς.

Μπορεί να μην επιβεβαίωσε κανένας από τους δύο ηθοποιούς την ύπαρξη της σχέσης τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξε ποτέ. Υπάρχουν φωτογραφίες άλλωστε που το αποδεικνύουν. Η Τόνια μάλιστα ρωτήθηκε και για ενδεχόμενο γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, με την απάντησή της να είναι επίσης αφοπλιστική.