Ο Πάνος Τόγιας έκανε το πρώτο post μετά την αποχώρηση από το MasterChef 3:Το αναπάντεχο σχόλιο

Ο Πάνος Τόγιας έκανε το πρώτο post μετά την αποχώρηση από το MasterChef 3:Το αναπάντεχο σχόλιο

Ο Πάνος έφυγε από το MasterChef και επέστρεψε στα social media

Ο Πάνος Τόγιας, ο 23χρονος παίκτης του MasterChef 3 ήταν αυτός που αποχώρησε τελικά λίγο πριν την τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής. Ο νεαρός Πάνος μετά την αποχώρησή του που προβλήθηκε και τηλεοπτικά, επέστρεψε στα social media και έκανε και το πρώτο του σχόλιο στο Instagram γράφοντας τα εξής:



«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες», έγραψε ο Πάνος Τόγιας.

Φυσικά, εκείνος που στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Τόγια, ήταν ο μέντοράς του στο παιχνίδι, ο οποίος έγραψε το δικό του σχόλιο κάτω από την αναρτηση του Πάνου. Πρώτα, δες όσα είπε ο Πάνος στην πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι, στην Φωλιά των ΚΟΥ- ΚΟΥ παρακάτω.



Και τώρα δες, το post του Πάνου στο Instagram, το σχόλιο του Λεωνίδου Κουτσόπουλου αλλά και το ποιοι μένουν στην τελική τριάδα του MasterChef 3 στην παρακάτω gallery.