Η κόρη της Jennifer Lopez τραγουδάει κι έχει καλύτερη φωνή και από τη μαμά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Jennifer Lopez τραγουδάει κι έχει καλύτερη φωνή και από τη μαμά της

Έχουμε μείνει άφωνες

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο sexy τραγουδίστριες της ξένης showbiz, αλλά και με πολύ καλή φωνή επίσης. Η Λατίνα τραγουδίστρια έχει και δύο υπέροχα παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme, τα οποία σήμερα είναι 11 χρονών και όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο πολύ της μοιάζουν.

Και όχι δεν εννοούμε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στη φωνή. Και έχουμε κάποιες αποδείξεις γι’ αυτό. Η Emme (που τη λες και μικρογραφία της Jennifer) έχει απίστευτη φωνή, σχεδόν καλύτερη και από τη μαμά της και μπορείς να την ακούσεις και μόνη σου.

Η sexy Λατίνα έκανε πρόβα για τη live εμφάνιση της για το «Medicine» το καινούργιο της single, και μαζί της είχε και την κόρη της Emme. Σε ένα από τα διαλείμματα της πρόβας που έκαναν, η 11χρονη κόρη της Lopez τραγούδησε το «If I ain’t got you» της Alicia Keys και μείναμε «κάγκελο» με την απίστευτα εκπληκτική φωνή της.

Απ’ ότι φαίνεται στην περίπτωση της Jennifer Lopez και της κόρης της Emme, το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά και όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στη φωνή. Άκουσε το βίντεο και θα καταλάβεις.