Το πιστοποιητικό του Archie αποκάλυψε για τη Meghan Markle κάτι που δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιστοποιητικό του Archie αποκάλυψε για τη Meghan Markle κάτι που δεν περίμενες

Ισχύει όμως αυτό;

Το επίσημο πιστοποιητικό γέννησης του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Kαι ενώ το έγγραφο επιβεβαίωνε τα βασικά στοιχεία που ήδη γνωρίζαμε για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, όπως ας πούμε το πλήρες όνομα και τον τόπο γέννησης, είχε και μία σημαντική πληροφορία για την μητέρα του Meghan.

Το πλήρες όνομα της ας πούμε είναι καταχωρημένο στο πιστοποιητικό ως Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex, όμως κάτω το πεδίο του επαγγέλματος εκείνη περιγράφεται ως Princess of the United Kingdom (aka πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου) και αυτή η πληροφορία ομολογουμένως μας διέφευγε.

Τον ίδιο τίτλο κατείχε και η Kate Middleton και στα πιστοποιητικά γεννήσεων και των τριών παιδιών της, με τελευταίο αυτό του πρίγκιπα Louis τον περασμένο Μάιο. Αν και εκείνη και η Meghan κατέχουν τίτλο δούκισσας, είναι επίσης πριγκίπισσες του Ηνωμένου Βασιλείου, και αυτό επειδή μοιράζονται τους τίτλους των πριγκίπων συζύγων τους μέσω του γάμου τους.

«Κάθε γυναίκα ενός πρίγκιπα είναι πριγκίπισσα ανεξαρτήτου του τίτλου που έχει», αναφέρει η royal ιστορικός Marlene Koenig στο Bazaar.com. Αυτό λοιπόν ως αποτέλεσμα κάνει τη Meghan πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, ακριβώς όπως και η Kate Middleton.