Η Sarah Jessica Parker γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με την πιο επική throwback φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Sarah Jessica Parker γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με την πιο επική throwback φωτό

Και το like μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε

Η χθεσινή μέρα, ήταν μέρα επετείου για ακόμη ένα ζευγάρι εκτός από τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Στις 19 Μαΐου το 1997 παντρεύτηκε και η Sarah Jessica Parker με τον Matthew Broderick. Εικοσιδύο χρόνια έγγαμου βίου μετράει το διάσημο ζευγάρι και η ηθοποιός το γιόρτασε με μια απίστευτα υπέροχη φωτογραφία.

Η SJP ή αλλιώς Carrie Bradshaw, κοινοποίησε εχθές στο account της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, προκειμένου να πει χρόνια πολλά. Όμως αυτή η φωτογραφία δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι. Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια throwback φωτογραφία τους από τα πρώτα χρόνια του γάμου τους και τη συνόδεψε με μία πάρα πολύ όμορφη λεζάντα.

«May 19th, 1997- May 19th, 2019. 22χρόνια, 8,030 μέρες και ένα δισεκατομμύριο αναμνήσεις. Χαρούμενη επέτειο μωρό μου». Η SJP στην εν λόγω φωτογραφία δείχνει υπέροχη και ακόμη και σήμερα μοιάζει σα να μην έχει περάσει ούτε μέρα από πάνω της. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Matthew, ο οποίος όπως το βλέπουμε από τότε ίσως να έχει αλλάξει μόνο τον σκελετό των γυαλιών του.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.