Ελένη Φουρέιρα: Τα viral σκιτσάκια και η θεαματική αύξηση των followers της μετά τη Eurovision

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Φουρέιρα: Τα viral σκιτσάκια και η θεαματική αύξηση των followers της μετά τη Eurovision

Η εμφάνιση- φωτιά της Φουρέιρα της χάρισε διθυραμβικά σχόλια

Έχουν περάσει δύο ημέρες από την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή της Eurovision 2019 και όλοι μιλούν και όχι άδικα για την αληθινή νικήτρια.

Η Φουρέιρα που μοιράστηκε τη σκηνή της Eurovision με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και ξεσήκωσε το κοινό με το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και φυσικά κατέπληξε τους πάντες με την ολόσωμη φόρμα της που είχε κεντημένα αστέρια με κρύσταλλα στα επίμαχα σημεία.

Από χτες λοιπόν, η τραγουδίστρια απολαμβάνει ένα μεγάλο κύμα αγάπης, ανθρώπων που την θεωρούν πραγματική νικήτρια της Eurovision.



Η εφημερίδα Daily Mail αποθέωσε την Φουρέιρα γράφοντας χαρακτηριστικά:


«Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα πραγματική νικήτρια της Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και με την performance της στον τελικό, μάγεψε όλη την Ευρώπη για ακόμα μία φορά»!

Κι όχι μόνο! Από χθες η Φουρέιρα, δημοσιεύει σκίτσα που έγιναν viral στο Instagram και δημιουργήθηκαν για την ίδια, εμπνευσμένα πάντα από την εκρηκτική της εμφάνιση στο Ισραήλ.

Δες τα σκίτσα αλλά και την σημαντική αύξηση των followers της Ελένης στην παρακάτω gallery.