Η Σπυριδούλα του MasterChef εξηγεί τι έχει συμβεί με τον σύντροφό της και σε ποιον είπε συγνώμη

Η Σπυριδούλα του MasterChef εξηγεί τι έχει συμβεί με τον σύντροφό της και σε ποιον είπε συγνώμη

Η Σπυριδούλα μετάνιωσε για κάποια πράγματα που είπε και έκανε μέσα στο παιχνίδι

Καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου ήταν φιναλίστ του τελικού του MasterChef 3, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη η οποία έκανε σπουδαίες αποκαλύψεις στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Η εκκεντρική Σπυριδούλα που έγινε μισητή για μεγάλη μερίδα του κόσμου, αναφέρθηκε και στον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο φημολογούνταν πως θα παντρευτεί τον Ιούνιο.

Κι επειδή όλοι απορήσαμε γιατί δεν είδαμε τον σύντροφό της Αποστόλη στον τελικό του MasterChef, η Σπυριδούλα εξήγησε χαρακτηριστικά:



«Η μητέρα μου δεν ήρθε στον τελικό γιατί δεν αγαπά την τηλεόραση. Ο σύντροφός μου ήταν στο στούντιο αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες, δεν του αρέσει όλο αυτό, οπότε ήταν κοντά μου με άλλον τρόπο. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να είναι εκεί μπροστά από τις κάμερες αλλά δεν θέλω να πιέζω κανέναν. Ο Αποστόλης εργάζεται ως σερβιτόρος αλλά έχω επιλέξει να μην συνεργαστούμε».



Όσο για την δυσαρέσκεια του κόσμου στο πρόσωπο της Σπυριδούλας, η ίδια εξηγεί για τι έχει μετανιώσει και σε ποιον συμπαίκτη της έχει ζητήσει συγνώμη Και φυσικά απαντά στο αν θα παντρευτεί τελικά στις 8 Ιουνίου. Η απάντηση στην παρακάτω gallery.