Ο τρόπος θανάτου της πριγκίπισσας Diana έγινε θέμα σε πάρκο αναψυχής και όλοι έχουν εξοργιστεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο τρόπος θανάτου της πριγκίπισσας Diana έγινε θέμα σε πάρκο αναψυχής και όλοι έχουν εξοργιστεί

Μα πώς μπορεί κάποιος να έχει ενθουσιαστεί με αυτό;

Τα χρόνια αυτά που έχουν περάσει τόσο ο πρίγκιπας Harry, όσο και ο πρίγκιπας William έχουν μιλήσει ανοιχτά ουκ ολίγες φορές για την απώλεια της μητέρας τους και τι σημαίνει γι’ αυτούς. Μάλιστα η πιο πρόσφατη δήλωση του William επάνω σε αυτό το θέμα ήταν πως πρόκειται για έναν πόνο που δεν έχει προηγούμενο. Κι ενώ το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος είναι να φέρεται με σεβασμό στο θάνατο της πριγκίπισσας και να υπάρχει μια στοιχειώδη σωστή συμπεριφορά, το National Enquirer αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό και όχι πολύ σωστό αν μας ρωτάς.

Το tabloid αυτό λοιπόν έφτιαξε ένα θεματικό πάρκο που ονομάζεται National Enquirer Live στο Tennessee και φυσικά η πριγκίπισσα Di δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τη θεματολογία τους. Τι εννοούμε, θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Στο θεματικό αυτό πάρκο υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείς να ζήσεις σε 3-D εμπειρία τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

Και πιστεύουμε πως είναι τόσο ανατριχιαστικό, όσο ακούγεται. Προβάλλεται μέσω προτζέκτορα και βλέπεις σε 3-D τα κτίρια, το μονοπάτι όταν έφυγε από το Ritz Hotel, τους παπαράτσι να την κυνηγούν, το έντονο φως που πιστεύεται πως τύφλωσε τον οδηγό και έχασε τον έλεγχο και έπειτα το ατύχημα. Ωστόσο δεν υπάρχει αίμα και κανένας από όσους βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Μετά τη «βόλτα» για την οποία πρέπει να πληρώσεις 25 δολάρια για να τη δεις υπάρχει poll που ρωτά τους συμμετέχοντες ποιος πιστεύουν πως ήταν ο λόγος της συντριβής με ερωτήσεις τύπου: «εμπλέκονται οι royals στον θάνατό της;», «Πιστεύετε πως ήταν έγκυος;» κ.ο.κ.

Αυτό φυσικά βρήκε πολλούς αρνητικούς, οι οποίοι στο Twitter φυσικά έσπευσαν να κατηγορήσουν το tabloid για ασέβεια, βλασφημία στο πρόσωπο της νεκρής πριγκίπισσας Diana κλπ. Δες στη gallery μερικά από τα tweets.