Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε το ίδιο της το πρωτόκολλο για έναν πολύ γλυκό λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε το ίδιο της το πρωτόκολλο για έναν πολύ γλυκό λόγο

Στο κάτω κάτω δικό της, ότι θέλει κάνει

Όταν είσαι η βασίλισσα Ελισάβετ μπορείς να σπάσεις ακόμη και τους ίδιους σου τους κανόνες και κανένας να μη μπορεί να σου πει τίποτα. Και η βασίλισσα έκανε αυτό ακριβώς την Τετάρτη που μας πέρασε στο garden party που έκανε στο κήπο του Buckingham. Η blogger Laura-Ann Barr εξασφάλισε μία πρόσκληση για το πάρτι αυτό και φυσικά δεν θα έχανε την ευκαιρία να παρευρεθεί εκεί.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει την ευγνωμοσύνη της στη μονάρχη της προσέφερε μια ανθοδέσμη με λουλούδια. Σε ένα βίντεο που τράβηξε η μαμά της Laura-Ann και το οποίο ανέβηκε στο Instagram, η βασίλισσα σταμάτησε, δέχτηκε τα λουλούδια με ευγνωμοσύνη και την ευχαρίστησε για το κομπλιμέντο που της έκανε για το ροζ της σύνολο.

Στην συνέχεια η βασίλισσα έδωσε την ανθοδέσμη σε μία από τις βοηθούς της που την ακολουθούσαν, η οποία είπε στη Laura: «Θα ήταν πιο εύκολο για μένα την κουβαλήσω, και η βασίλισσα μπορεί να την πάρει όταν επιστρέψουμε μέσα». Και αυτό ήταν ένα σοκ για την κοπέλα που εκεί συνειδητοποίησε πως δεν επιτρέπεται η βασίλισσα να δέχεται λουλούδια στα garden parties.

Όπως αντιλαμβάνεσαι η βασίλισσα έσπασε το ίδιο της το πρωτόκολλο, όμως η κινήση της να δεχθεί τα λουλούδια ήταν πολύ γλυκιά.