Γάμος Χατζίδου - Παύλου: Το γλέντι, η μπομπονιέρα, οι τούρτες και το τρυφερό μήνυμα (photos)

Γάμος Χατζίδου - Παύλου: Το γλέντι, η μπομπονιέρα, οι τούρτες και το τρυφερό μήνυμα (photos)

Ο πολιτικός γάμος έγινε και το γλέντι που ακολούθησε ήταν μεγάλο

Χθες το απόγευμα (3/6/2019) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό της μπεμπούλας τους.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί και πριν τον θρησκευτικό γάμο που θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό, η τραγουδίστρια και personal trainer έκαναν έναν πολιτικό γάμο μετά τον οποίο ακολούθησε γλέντι με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς.

Διάβασε ακόμα: Γάμος Χατζίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το Δημαρχείο



Το μήνυμα άλλωστε της Χατζίδου μετά τον γάμο, είναι άκρως συγκινητικό και αναφέρει τα εξής:

«Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ...

Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό!
Ευχαριστώ όλους τους αδερφικους φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε(@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά?)

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας,παρολα αυτά δε θα μπορουσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πουμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο.

Ανυπομονούμε για τη μπέμπα,ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας! #justmarried».



Όσο για τις λεπτομέρειες του γάμου, τις εντυπώσεις έκλεψε το μίνι φόρεμα της νύφης αλλά και όλος ο στολισμός. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.