Στο Hollywood υπάρχει ένα νέο ζευγάρι και δεν πάει καν το μυαλό σου ποιο είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στο Hollywood υπάρχει ένα νέο ζευγάρι και δεν πάει καν το μυαλό σου ποιο είναι

Αυτό ήταν έκπληξη

Τον συγκεκριμένο star είναι αλήθεια ότι δεν το βλέπουμε συχνά και σχεδόν είχαμε ξεχάσει πως είναι μέλος της πιο διάσημης οικογένειας στο Hollywood. Έχει μία κόρη δυόμιση χρονών περίπου, και σχεδόν τα ίδια χρόνια είναι και ελεύθερος, αφ’ ότου χώρισε με την μητέρα της κόρης του. Φήμες όμως τώρα τον θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα στα μάτια γνωστής τραγουδίστριας.

Ο Rob Kardashian το τελευταίο διάστημα φλερτάρει απροκάλυπτα σχεδόν στο Twitter με την 32χρονη Natti Natasha και όλοι έχουν αρχίσει να «τρελαίνονται». Μεταξύ μας, θα ήταν πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι -αν δεν είναι ήδη- και αυτό αναφέρουν και οι Twitter fans που τους βλέπουν κάθε τόσο να επικοινωνούν.

Ο μοναδικός γιος της οικογένειας KarJenner, φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω του και πάλι και είναι αλήθεια πως χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτόν. Έχει σχεδόν εξαφανιστεί και είναι πολύ όμορφο που έχει αρχίσει και πάλι να φτιάχνει τη ζωή του. Οι δύο stars συνεχίζουν να ανταλλάσσουν flerty μηνύματα στα social media, με τους fans να παραληρούν.

Δες στη gallery που ακολουθεί