Λασκαράκη και Οικονομάκου διέψευσαν κάθε φήμη για κρίση στη φιλία τους με αυτόν τον τρόπο (photos)

Λασκαράκη και Οικονομάκου διέψευσαν κάθε φήμη για κρίση στη φιλία τους με αυτόν τον τρόπο (photos)

Μετά τον μυστικό γάμο της Λασκαράκη, η φιλία της με την Οικονομάκου τέθηκε υπό αμφισβήτηση

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα που πέρασε και κάτω από άκρα μυστικότητα, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, τον πρώτο για την ίδια, τον εκλεκτό της καρδιάς της Λευτέρη Σουλτάτο.

Αυτό που εξέπληξε πολλούς ήταν πως από το πλευρό της ηθοποιού έλειπαν οι καλές της φίλες, ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου με την οποία θα γίνουν και κουμπάρες μιας και θα είναι νονά του γιου της πρώτης Μάξιμου.

Πολλοί απόρησαν για το πώς είναι δυνατόν οι δύο κολλητές ηθοποιοί να μην είναι μαζί σε μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή και άλλοι μίλησαν για τριγμούς στα θεμέλια της φιλίας αυτής.

Πρόσφατα, η Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη όπου και αποκάλυψε πως είχε αρχικά σχεδιάσει έναν ανοιχτό γάμο με φίλους και συγγενείς μέσα στο καλοκαίρι αλλά η έκθεση του γεγονότος μετά την διαρροή της αγγελίας γάμου, άγχωσε το ζευγάρι που αποφάσισε να παντρευτεί μέσα σε μια βδομάδα!



Στην συνέντευξη αυτή η Βάσω, απέφυγε να αναφερθεί στην απουσία των κολλητών της από τον γάμο της αλλά όπως φαίνεται η φιλία των δύο γυναικών καμία κρίση δεν περνάει.