Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη χώρισε και η πρώην του ξέσπασε εναντίον του (photo)

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη χώρισε και η πρώην του ξέσπασε εναντίον του (photo)

Η κοπέλα του Θοδωρή μίλησε: «Βρέθηκα πριν ένα μήνα, αρχικά σε απόγνωση, προδομένη από κάποιον που αγαπούσα αληθινά»!

Η σχέση του Θοδωρή Μισόκαλου, αδερφού της Ελένης Μενεγάκη με την εντυπωσιακή Φένια κράτησε πολύ καιρό και το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό στο Instagram.

Φιλιά, αγκαλιές, διακοπές, ξενύχτια κι ένας έρωτας μεγάλος που προφανέστατα δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η εντυπωσιακή Φένια αποκάλυψε μέσω Instagram την προδοσία που βίωσε και φανέρωσε πως ο δεσμός της με τον Θοδωρή έληξε ξαφνικά πριν ένα μήνα. Τα όσα γράφει η εντυπωσιακή αεροσυνοδός πραγματικά μας παραξένεψαν και είναι προφανές πως η σχέση έληξε μετά από κάτι πολύ σοβαρό που έγινε από τη μεριά του Μισόκαλου.

Διάβασε όσα αναφέρει στην ανάρτησή της.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Βρέθηκα πριν ένα μήνα, αρχικά σε απόγνωση, προδομένη από κάποιον που αγαπούσα αληθινά ενώ ετοιμαζόμουν να αλλάξω δουλειά πηγαίνοντας σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και μέρος...Αλλά αναπάντεχα εμφανίστηκαν ένα σωρό άνθρωποι...η οικογένειά μου, και μετά φίλοι, αγαπημένοι, απλοί γνωστοί που έγιναν και αυτοί αγαπημένοι κάνοντας ένα σωρό πράγματα για να είμαι καλά. Όλοι εκείνοι που μου έδειξαν την αγάπη τους και με στήριξαν παρότι δεν ήμουν και στην πιο αξιολάτρευτη φάση μου (δεν κράτησε και μια μέρα..ήρωες!).. Και ήταν πραγματικά πολλοί. Τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Αλλά προσπάθησαν να μου τα κάνουν όσο πιο εύκολα μπορούσαν.Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους πάρα πάρα παααάρα πολύ. Αυτό το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Δεν πίστευα καν οτι θα μπορούσα να είμαι ποτέ τόσο ήρεμη για να το πω.Όσο εμπιστευόμουν και όσο πονούσα. Όμως προσπάθησα πολύ να μη με πάρει από κάτω.Με κάθε τρόπο.Και είμαι αρκετά καλά. Και θα είμαι και ακόμα πιο καλά από σήμερα.. γιατί σήμερα είναι εκείνη η μέρα για την οποία μίλαγε η Σκάρλετ Ο Χάρα (αν δεν έχωνα κάπου το "Όσα παίρνει ο άνεμος" θα έσκαγα)».

Διάβασε την υπόλοιπη ανάρτηση παρακάτω: