Αυτή τη φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου από το 1999 δεν την είχες δει ξανά

Αυτή τη φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου από το 1999 δεν την είχες δει ξανά

Δες πόσο πολύ έχει αλλάξει

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μετά την συμμετοχή της στη Eurovision του 2001, όταν με τον Νίκο Παναγιωτίδη (aka Antique) εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό. Το «Die for You» έγινε το κομμάτι που λατρέψαμε και που ακούστηκε πολύ και παντού εκείνο το καλοκαίρι.

Μόλις 19 ετών ήταν τότε η τραγουδίστρια και τότε δεν ήξερε καν την επιτυχία που θα γνώριζε στη συνέχεια. Τέσσερα χρόνια αργότερα εκπροσώπησε και πάλι τη χώρα μας στη Eurovision, με το My Number One, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή. Έκτοτε η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.



Και μιας και αναφερόμαστε σε εκείνη λοιπόν, υπάρχει μία φωτογραφία της από το 1999 την οποία πάμε στοίχημα πως δεν την είχες δει μέχρι τώρα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει αναρτηθεί στο Instagram account με το όνομα VintageGreece. Και αν θες να τη δεις πρέπει να μπεις στη gallery που ακολουθεί.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019