Το διάσημο ζευγάρι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του μυστικού παραμυθένιου γάμου του

Πατούλια Κατερίνα
Το διάσημο ζευγάρι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του μυστικού παραμυθένιου γάμου του

Τι περίεργο παρατηρούμε στην φωτογραφία

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και κάτω από άκρα μυστικότητα, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής αγαπημένος της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Και μπορεί οι φωτογραφίες που διέρρευσαν να ήταν μακρινές και θολές, όμως το ζευγάρι αποφάσισε μόλις σήμερα να μας δώσει μία καταπληκτική γαμήλια φωτογραφία.

Ο λόγος για την Sophie Turner άκα Sansa Stark του GoT και τον αγαπημένο της Joe Jonas που παντρεύτηκαν στη Γαλλία. Η νύφη, προτίμησε ένα παραμυθένιο νυφικό που θύμιζε πριγκίπισσα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, μοιράστηκε ακόμα μία εκπληκτική λήψη του νυφικού της Sophie.



Την επίσημη φωτογραφία του γάμου, δημοσίευσε τόσο ο Joe όσο και η Turner και είναι δια χειρός Corbin Gurkin. Αυτό που είναι παράξενο, είναι πως το ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί την φωτογραφία με ένα υδατογράφημα σε αυτή, με τα αρχικά του!



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω!