To 22χρονο κορίτσι του Leonardo DiCaprio αναγκάστηκε να απαντήσει σε όσους κράζουν τη σχέση της

Πατούλια Κατερίνα
To 22χρονο κορίτσι του Leonardo DiCaprio αναγκάστηκε να απαντήσει σε όσους κράζουν τη σχέση της

«Επίθεση» δέχτηκε το κορίτσι του Leonardo DiCaprio

Ένα post της 22χρονης Camila Morrone, της αγαπημένης του Leonardo Dicaprio για πάνω από δύο χρόνια ήταν ικανό να φέρει μια θάλασσα κακόβουλων σχολίων στο προφίλ της. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Leo, 44 ετών σήμερα ετοιμάζεται να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί με την αγαπημένη του Camila και μέσα στο Σαββατοκύριακο η Morrone δημοσίευσε ένα σταθερό post δείχνοντας μια εικόνα του iconic ζευγαριού, Lauren Vacall και Humphrey Bogart γράφοντας: «μια αγάπη σαν αυτή»!



Να σου θυμίσουμε πως ο Bogard ήταν 45 και η Bacall 19 όταν γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν το 1945 και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού το 1957.
Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα σχόλια, ανάμεσά τους και κάποια που έλεγαν πως ο Dicaprio την θέλει μόνο για το σώμα της ενώ άλλοι αναφέρθηκαν και στη σχέση της 43χρονης μητέρας της Lucila Sola, που βγαίνει με τον 79χρονο Al Pacino.
Η Morrone φανερά στεναχωρημένη από αυτά τα σχόλια μίσους έκανε ένα δικό της story στο Instagram όπου ζητούσε από τους οργισμένους ανθρώπους να ξεπεράσουν την κακία τους.