Αγνώριστος ο Bradley Cooper! Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού και η βόλτα με την κόρη του

Πατούλια Κατερίνα
Αγνώριστος ο Bradley Cooper! Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού και η βόλτα με την κόρη του

Η μεγάλη αλλαγή του Bradley Cooper

Το καλοκαίρι αυτό βρήκε τον Bradley Cooper χωρισμένο από του σούπερ μοντέλο Irina Shayk και παρά τα όσα ακούγονται για την σχέση που έχει με την δύο ετών σήμερα κόρη του Lea, ο ηθοποιός απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο τρυφερός και αφοσιωμένος μπαμπάς είναι.

Ο χολιγουντινός γόης που ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσα στον Ιούνιο, βρέθηκε σε παραλία του Μαλιμπού παρέα με την Lea και απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με φίλους και άλλα μικρά παιδάκια.


https://www.instagram.com/p/B1UwxxPnHiZ

Η Lea που είναι ένα ξανθό πανέμορφο πλάσμα, έδειχνε χαρούμενη στην αγκαλιά του μπαμπά της, ο οποίος μας έδειξε και την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εμφάνισή του. Ο 44χρονος αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του και να λανσάρει ένα παχύ μουστάκι χωρίς να γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.



Αυτό που ξάφνιασε ήταν πως ο Cooper δεν είχε καμία βοήθεια νταντάς και κουβαλούσε μόνος του όλα τα πράγματα της κόρης του και φυσικά την ίδια την Lea την κηδεμονία της οποίας μοιράζεται 50-50 με την Irina. Και δεν άλλαξε μόνο ο Cooper μιας και οι πρόσφατες φωτογραφίες της Irina στο Instagram δείχνουν πως άλλαξε και εκείνη τα μαλλιά της.