Επιτέλους μάθαμε σε ποιον έβγαλε γλώσσα η πριγκίπισσα Charlotte!

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους μάθαμε σε ποιον έβγαλε γλώσσα η πριγκίπισσα Charlotte!

Όχι, η πριγκίπισσα δεν κορόιδεψε τον κόσμο! 

Θυμάσαι που πριν δέκα μέρες περίπου η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήραν μέρος στο King’s Cup, όπου έπαιξαν ως αντίπαλοι σε διαφορετικά ιστιοπλοικά;

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte βρέθηκαν επίσης στο event αυτό, με τη νεαρή πριγκίπισσα να κλέβει την παράσταση μιας και μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Charlotte πέρασε από το booth μαζί με την μητέρα της, κι όταν η Kate της είπε να χαιρετίσει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, εκείνη προτίμησε να τους βγάλει τη γλώσσα της, σε ένα βίντεο που φυσικά έγινε viral.

Έλα όμως που η αλήθεια είναι άλλη τελικά και φαίνεται πως η Charlotte έβγαλε γλώσσα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι σε όλον τον κόσμο.



Σύμφωνα με την βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello, η Kate έδειχνε τον πατέρα της Michael στην τετράχρονη κόρη της και η Charlotte έκανε αυτό που συνήθως κάνει, κορόιδεψε τον παππού της!

Ο Michael και η Carole, οι γονείς της Kate είναι οι πιο δοτικοί παππούδες και συχνά πυκνά αναλαμβάνουν να κρατήσουν τα παιδιά της Middleton. Οι γονείς της Kate κάνουν μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια κοινές διακοπές με την Kate και τον πρίγκιπα William στην Καραιβική.

Κι όχι μόνο! Πριν λίγες ημέρες, ο George και η Charlotte εθεάθησαν μαζί με τους παππούδες τους να διασκεδάζουν σε ένα τοπικό πανηγύρι.