Kate & William: Δες τους να παίζουν αντίπαλοι στο King’s Cup μπροστά στα παιδιά τους

Νατάσσα Σχοινά
Kate & William: Δες τους να παίζουν αντίπαλοι στο King’s Cup μπροστά στα παιδιά τους

Και οι δύο είναι καλοί ιστιοπλόοι και το απέδειξαν άλλη μία φορά

H Kate Middleton κι ο Πρίγκιπας William λειτουργούν πάντα σαν ομάδα κι αυτό είναι κάτι που έχουν αποδείξει πολλές φορές. Ειδικά, όταν πρόκειται για δημόσια γεγονότα και, δη, για φιλανθρωπικό σκοπό, το βασιλικό ζευγάρι γίνεται ένα, προσφέροντας, μάλιστα, στον κόσμο ένα εξαιρετικό θέαμα που παρακολουθεί είτε από κοντά είτε από τις οθόνες.

Χθες, 8 Αυγούστου, η Kate κι ο William ταξίδεψαν στο Isle of Wight για το King’s Cup, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να ενημερώσουν για οκτώ από τις φιλανθρωπίες, με τις οποίες ασχολούνται. Όντας και οι δύο καλοί ιστιοπλόοι, ηγήθηκαν δύο ομάδων.

O William ήταν στη βάρκα που εκπροσωπούσε το πρόγραμμα Child Bereavement (στηρίζει οικογένειες κι εκπαιδεύει ειδικούς για τη διαχείριση του πένθους και της απώλειας), ενώ η Kate σε αυτή για το Royal Foundation’s Early Years (ένα πρόγραμμα που στηρίζει την ψυχική υγεία, τους νέους ανθρώπους, την άγρια ζωή και την κοινότητα των ένοπλων δυνάμεων).



Αρχικά, το γεγονός είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών άλλαξαν τη μέρα. Αυτό δεν τους πτόησε καθόλου, αφού και οι δύο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τις ομάδες τους.



Μάλιστα, στο κοινό είδαμε και δύο από τα παιδιά τους, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα George, που έδειχναν να περνάνε καταπληκτικά με τους γονείς και τους φίλους τους.

https://www.instagram.com/p/B06vq4Zh9tA/

Δες όλο το φωτογραφικό υλικό από το γεγονός στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.