Είσαι έτοιμη να δεις πώς θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου μετά από 30 χρόνια;

Είσαι έτοιμη να δεις πώς θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου μετά από 30 χρόνια;

Εξακολουθεί να είναι το είδωλό μας

Δεν είναι μυστικό, ούτε και ψέμα πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Η ξανθιά παρουσιάστρια διαθέτει ένα άψογα καλλίγραμμο κορμί και αυτό το βλέπουμε συνεχώς μέσα από το Instagram account της. Το διάστημα αυτό διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και είναι απίστευτα χαρούμενη, ενώ δείχνει και πολύ ευτυχισμένη.

Μπορείς όμως να σκεφτείς, πώς θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου σε 30 χρόνια από τώρα; Οκ, ναι είναι κάπως δύσκολο αυτό που σου ζητάμε να κάνεις. Πώς γίνεται άλλωστε να μπορείς να φανταστείς πώς θα είναι κάποιος μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ευτυχώς όμως, γιατί υπάρχει μια εφαρμογή, στην οποία μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου (ή να βγάλεις μια καινούργια) και πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στις επιλογές, να δεις πως θα είσαι σε μερικά χρόνια από τώρα. Εμείς το έχουμε δει με αρκετούς celebrities αυτό, οι οποίοι είτε το έχουν κάνει μόνοι τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, είτε το έχει κάνει κάποιος άλλος γι’ αυτούς.

Και με τη δεύτερη μέθοδο λοιπόν, ανακαλύψαμε κι εμείς πώς θα είναι σε 30 περίπου χρόνια από τώρα η Κατερίνα Καινούργιου. Δεν θέλουμε να σου κάνουμε κάποιου είδους spoiler ή να επηρεάσουμε την κρίση σου, όμως η Κατερίνα θα είναι όμορφη κι εντυπωσιακή ακόμη και στα 50+ της.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.