Αρνούμαστε να το πιστέψουμε:Οι δύο stars είναι ζευγάρι και είναι ό, τι πιο αταίριαστο θα δεις σήμερα

Αρνούμαστε να το πιστέψουμε:Οι δύο stars είναι ζευγάρι και είναι ό, τι πιο αταίριαστο θα δεις σήμερα

Κάτι δεν μας κολλάει εδώ πέρα

Η αλήθεια είναι ότι το Hollywood είναι φτιαγμένο από παράδοξα και περίεργα, μιας και όσο να πεις, το να είσαι διάσημος σε όλο τον κόσμο, απίστευτα επιτυχημένος και πολύ πλούσιος, δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα και την ισορροπία στη ζωή σου.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι οι γάμοι των stars δεν κρατούν και ότι στον πλανήτη Hollywood έχουμε δει και τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του κόσμου. Ένα τέτοιο αταίριαστο ζευγάρι, είναι και το συγκεκριμένο, για το οποίο πραγματικά δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε.

Ο 60χρονος λοιπόν Tim Burton, ο διάσημος σκηνοθέτης, και μέντορας του Johnny Depp, ως γνωστόν έχει χωρίσει με την Helena Bonham Carter, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά. Η Helena σαφέστατα έχει βρει παρηγοριά σε αρκετά νεότερο άνδρα και όπως όλα δείχνουν το παράδειγμά της είπε να ακολουθήσει και ο Tim!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διάσημος σκηνοθέτης, είναι ζευγάρι με τη Γαλλίδα ηθοποιό Eva Green, η οποία έχει διατελέσει και Bond Girl. Οι λόγοι για τους οποίους ο Burton ερωτεύτηκε την Green είναι θεωρώ εμφανείς, μιας και η γυναίκα είναι καλλονή. Το θέμα βέβαια, και αυτό που αναρωτιούνται πολλοί, είναι γιατί η Eva ερωτεύτηκε τον σκηνοθέτη ο οποίος είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της.

Υπάρχει και η πιθανότητα να σκέφτηκε την καριέρα της που έχει πάρει την κατιούσα. Λέμε εμείς τώρα.