Έξαλλη η Victoria Beckham με τον David και δεν την αδικούμε: Τι συνέβη στις διακοπές τους

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλη η Victoria Beckham με τον David και δεν την αδικούμε: Τι συνέβη στις διακοπές τους

David και Victoria Beckham: Η διαμάχη του ζευγαριού

Οι διακοπές της οικογένειας Beckham στην Ιταλία συνεχίζονται και φαίνεται πως τόσο ο David όσο και η Victoria με τα τέσσερα παιδιά τους περνούν απλά φανταστικά.

Οι Beckhams αποφάσισαν τις διακοπές αυτές να τις κάνουν γνωστές στον κόσμο μέσα από τα social media τους κάτι που δεν συνήθιζαν στο παρελθόν και έχουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε επιτέλους γιατί το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και τόσες δεκαετίες.

Όπως φαίνεται, η 45χρονη Victoria διαθέτει μέγιστο χιούμορ, κάτι που φυσικά και δεν της φαίνεται και το καταλάβαμε από την yoga που προσπάθησε να κάνει. Η ίδια δεν κατάφερε την ανάποδη πόζα σε αντίθεση με τον σύζυγό της που ήρθε, την τρόλαρε και κατάφερε ό,τι η Victoria δεν μπόρεσε να πετύχει.



Όπως καταλαβαίνεις η 45χρονη έγινε έξαλλη όταν ο σύζυγός της, ήρθε, είδε και μέσα σε είκοσι λεπτά έγινε σωστός γιόγκι. Όχι, δεν την κατηγορούμε, έχει δίκιο!



Την ίδια πόζα κατάφερε και ο γιος τους Brooklyn που οι φήμες τον θέλουν χωρισμένο.



Και δεν είναι μόνο η yoga, μιας και η ολόκληρη η οικογένεια πλην της Victoria αποφάσισε να κάνει και extreme water sports ενώ η μικρότερη της παρέας Ηarper Seven έδειξε πόσο γενναία είναι παρά τις τσιρίδες της. Έχει εν τω μεταξύ ενδιαφέρον πως τόσο ο 20χρονος Brooklyn όσο και οι έφηβοι πια Romeo, 16 και Cruz, 14 ακολουθούν κανονικά τους γονείς τους στις διακοπές τους.



H δεμένη αυτή οικογένεια γιόρτασε πριν λίγο καιρό και τα είκοσι χρόνια γάμου του ζευγαριού, που την εποχή που παντρεύτηκε οι εταιρίες στοιχημάτων είχαν περιελάβει το διαζύγιό τους στα προγνωστικά τους.

Σιγά σιγά οι διακοπές τελειώνουν και σίγουρα η Victoria, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μια επιτυχημένη καριέρα ως σχεδιάστρια ρούχων υψηλής ραπτικής θα ετοιμαστεί για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Δες κι άλλες φωτογραφιές από τις διακοπές των Beckham παρακάτω.