Βλέπουμε καλά; Η Σπυριδούλα του MasterChef ποζάρει με το μαγιό της και το σώμα της είναι απίστευτο

Βλέπουμε καλά; Η Σπυριδούλα του MasterChef ποζάρει με το μαγιό της και το σώμα της είναι απίστευτο

Βλέπεις ότι βλέπουμε;

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις παίκτριες του MasterChef που συζητήθηκε αρκετά την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, και αυτό γιατί η συμπεριφορά της δεν ήταν και από τις καλύτερες μέσα στο σπίτι με τους συμπαίκτες της. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που τη συμπαθούσαν, ενώ οι κλίκες ήταν αρκετές μέσα στο σπίτι.

Η νεαρή μαγείρισσα που ήθελε πάση θυσία τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef τελικά πήρε τη δεύτερη θέση, αφού το έπαθλο πήρε ο φίλος της ο Μανώλης. Και μπορεί πια να μην υπήρχε το reality μαγειρικής για να τη βλέπουμε, υπάρχει όμως το Instagram account της, κι εκεί πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από κάποια 24ωρα.

Η Σπυριδούλα ανέβασε φωτογραφία με το μπικίνι της κι εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Είναι ολοφάνερο πως έχει χάσει κάποια κιλά από τότε που ήταν στο MasterChef και η selfie της με μπικίνι θα σε πείσει για όσα λέμε. Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα και εμείς απλά την χειροκροτάμε.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν υπάρχουν πιθανότητες να τη βλέπεις πιο συχνά, αφού φήμες αναφέρουν πως θα είναι η chef σε γνωστή πρωινή εκπομπή.