Το είδαμε κι αυτό: Ο David Beckham τρόλαρε δημόσια τη Victoria γι’ αυτό που φόρεσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το είδαμε κι αυτό: Ο David Beckham τρόλαρε δημόσια  τη Victoria γι’ αυτό που φόρεσε

Είδες τι ανέβασε στο Instagram;

Ο David και η Victoria Beckham είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια του Hollywood που θα είναι για πάντα μαζί και πάντα θα κάνει πλάκα ο ένας με τον άλλον, κι εμείς θα «γελάμε» με τα αστεία τους. Και αλήθεια πώς ήταν δυνατόν να μη γελάσουμε με το τρολ του πρώην ποδοσφαιριστή στην εδώ κα είκοσι χρόνια σύζυγό του Victoria.

Ο David φάνηκε πως δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την ενδυματολογική επιλογή της γυναίκας του για την βόλτα που έκαναν παρέα με τον Elton John μέσα σε ένα yacht στα βόρεια της Γαλλίας. Ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram account του μια φωτογραφία της Victoria, με το caption να αναφέρει: «I mean come on really», σε απλή μετάφραση και αρκετά ξαφνιασμένος ήταν σα να λέει «όντως τώρα;».

Στη φωτογραφία πρόσθεσε πως αυτό είναι στο look της Victoria για μια βόλτα με το yacht. Η 45χρονη ήταν πράγματι αρκετά στυλάτη, όμως μάλλον κάπως υπερβολική για μια απλή βόλτα. Η Victoria επέλεξε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, το οποίο πολύ άνετα θα μπορούσε να σταθεί και σε μία επίσημη εμφάνισή της.

Φυσικά και ανταπέδωσε το τρολ στον σύζυγό της όμως, ποστάροντας μία φωτογραφία του στην οποία κοιμόταν φορώντας ένα απίστευτο σετ πιτζάμας.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.