Η πρώην του Harry παντρεύεται και όλοι αναρωτιούνται αν η Meghan θα πάει στον γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώην του Harry παντρεύεται και όλοι αναρωτιούνται αν η Meghan θα πάει στον γάμο

Τι πιστεύεις εσύ;

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η πρώην σύντροφος του Harry, Cressida Bonas, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Harry Wentworth-Stanley (τυχαίο που έχουν το ίδιο όνομα; ) και φυσικά το κύριο ερώτημα για το οποίο όλοι περιμένουν μια απάντηση επίσημη είναι, εάν η Meghan Markle θα παρευρεθεί στον γάμο της.

Η Cressida Bonas (όπως και η Chelsy Davy) καλέστηκε από τον δούκα του Sussex στον δικό του με τη Meghan τον Μάιο του 2018 και σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Sun, η Cressida θα ανταποδώσει λογικά την πρόσκληση. Ο Harry σίγουρα θα παρευρεθεί μιας κι έχει κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις με την Cressida, η οποία ποτέ δεν έκανε καμία δημόσια δήλωση για την σχέση της με τον πρίγκιπα τότε. Επίσης έχει αρκετά φιλική σχέση με τη μητέρα του γαμπρού, Clare Milford Haven», ανέφερε ο royal expert Adam Helliker στη The Sun.

harrywent 67657856 2196209023834299 1713310126523810111 n

Στο μεταξύ η πηγή επιβεβαίωσε πως οι προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί ακόμη, όμως έχει γίνει κυκλοφορήσει πως ο Harry και η Meghan έχουν προσκληθεί. «Ο Harry και η Cressie έχουν πολύ καλές σχέσεις, όμως η Meghan θέλει να τη γνωρίσει καλά. Ωστόσο αναμένεται να πάνε μαζί στον γάμο αυτό». Ο Helliker ανέφερε επίσης πως η Meghan λογικά θα παρευρεθεί, εξηγώντας ότι «είναι γνωστό ότι αισθάνεται λιγότερο άνετα με τις πρώην φίλες του Harry, ιδιαίτερα την Chelsy Davy, η οποία ήταν η πρώτη αγάπη του πρίγκιπα και με την οποία έβγαινε για επτά χρόνια.

Ήταν η Meghan αυτή που εξασφάλισε ότι η Chelsy δεν συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο με τους καλεσμένους για το πάρτι το βράδυ μετά το γάμο τους, και αυτό δεν φάνηκε και τόσο ωραίο στους υπόλοιπους κοινούς φίλους που ήταν στο Frogmore εκείνο το βράδυ. Θεωρούμε λοιπόν, πως η Meghan είναι μία αρκετά ώριμη γυναίκα και πως θα παραστεί στον γάμο αυτό χωρίς να δημιουργηθούν θέματα.