Χρηστίδου- Μαραντίνης: Η σχέση τους έχει αλλάξει και αυτό φάνηκε στα γενέθλια του γιου τους Mike

Χρηστίδου- Μαραντίνης: Η σχέση τους έχει αλλάξει και αυτό φάνηκε στα γενέθλια του γιου τους Mike

Σίσσυ και Θοδωρής ζουν πια σε μια νέα εποχή

Στις αρχές Αυγούστου, συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου, Φίλιππου- Ραφαήλ και τότε η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους φανς της ένα συγκινητικό story στο οποίο ευχαριστούσε τον τραγουδιστή για το παιδί που απέκτησαν μαζί.

sissy

Μόλις χθες, το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι που ανακοίνωσε λίγο πριν το Πάσχα του 2019 τον χωρισμό του μετά από 9,5 χρόνια γάμου, γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του μικρού του γιου, του Μιχαήλ Άγγελου.

Τα γενέθλια του Mike έλαβαν χώρα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο και τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής έδωσαν το παρόν στο πάρτυ του μικρού τους γιου και από τον τρόπο που γιόρτασαν οι δύο γονείς φάνηκε η αλλαγή που υπάρχει στην μεταξύ τους σχέση.

Αυτή η αλλαγή εντοπίζεται στο τι έδειξαν στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Το μόνο κοινό στιγμιότυπο είναι τη στιγμή που ο Mike ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια του σε ένα story της Χρηστίδου, στο οποίο ο Θοδωρής Μαραντίνης ίσα που φαίνεται.

thodoris

Από την άλλη, ο τραγουδιστής απέφυγε να μας δείξει κάποιο στιγμιόποτυπο με την πάλαι ποτέ συζυγό του και επέλεξε να ποζάρει κυρίως με τα ζώα του πάρκου και να αφιερώσει τόσο εκείνος, όσο και η Σίσσυ ένα σταθερό post σε πόζα με τις καμηλοπάρδαλεις.

Ήδη, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και τα σχόλια που έκανε τον πρώτο καιρό ο Θοδωρής στις φωτογραφίες της Σίσσυς, το ζευγάρι είχε δεχτεί έντονη κριτική, οπότε είναι φανερό πως αποφεύγουν πια επιμελώς να ποζάρουν μαζί.

Δες τι μοιράστηκε το ζευγάρι από τα γενέθλια του γιου του παρακάτω