Έκραξαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε φωτογραφία με τα παιδιά και δεν φαντάζεσαι το λόγο

Πατούλια Κατερίνα
Έκραξαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε φωτογραφία με τα παιδιά και δεν φαντάζεσαι το λόγο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί δέχτηκε κριτική η παρουσιάστρια;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια δοτική και τρυφερή μαμά, γεγονός που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Ιnstagram, πότε με τις δυο κόρες της, Νάγια και Μαίρη και πότε με τον γιο της.

Αυτή τη φορά και με την συγκεκριμένη φωτογραφία που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια που αδυνατούμε να καταλάβουμε.

Η Σταματίνα δημοσίευσε που ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στο Happy Day, δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τα τρία της παιδιά από ένα ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Βαρκελώνη.



Η Τσιμτσιλή μοιράστηκε μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας αυτή και τα παράπονα που της κάνουν οι κόρες της.

«Μπορεί κάποιες φορές να γκρινιάζουν επειδή κουράζονται και πάντα να θεωρούν ότι το δικό τους πρόγραμμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον πλανήτη, αλλά στο τέλος της ημέρας ...οι εμπειρίες και ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τα παιδάκια μας είναι αυτό που μένει. Για εμένα είναι η καλύτερη παρέα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έλα όμως που followers της παρουσιάστριας στάθηκαν στην πόζα και στο κοντό σορτσάκι της και άρχισαν τα αρνητικά σχόλια. Δες την επίμαχη φωτογραφία παρακάτω.