Αλήθεια τώρα; Η 34χρονη καλλονή ποζάρει γυμνή στο Instagram και «κόβει ανάσες»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αλήθεια τώρα; Η 34χρονη καλλονή ποζάρει γυμνή στο Instagram και «κόβει ανάσες»

Το κορμί της απλά δεν παίζεται

Η 34χρονη καλλονή υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα και sexy αγγελάκια της Victoria’s Secret. Είχε –κι έχει ακόμη- ένα απίστευτο κορμί και κάθε φορά που θυμόμαστε πως η γυναίκα αυτή έχει κάνει δύο παιδιά, παθαίνουμε αμόκ με το σώμα της. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις όταν τη βλέπεις και φυσικά είναι αδύνατο να σταθείς μόνο στο κορμί της, όταν έχει αυτό το απίστευτα όμορφο πρόσωπο.

Κι εκεί που σκεφτόσουν πως μάλλον τα έχεις δει όλα σε αυτή τη ζωή έρχεται η 34χρονη υπερκαλλονή και φωτογραφίζεται ολόγυμνη στον κήπο της και εμείς «μένουμε κάγκελο». Ναι οκ, πολύ κοινότυπη έκφραση, αλλά ειλικρινά δεν ξέρουμε πως αλλιώς να εκφράσουμε αυτό που πάθαμε μόλις την είδαμε.

Η Doutzen Kroes έχει σωματάρα και πολύ καλά κάνει και μας το δείχνει όπως αυτή θέλει. Έτσι κι αλλιώς είτε με ρούχα, είτε χωρίς αυτά, η 34χρονη είναι sexy και κούκλα. Και τώρα θέλουμε να εστιάσεις λίγο στο σώμα της. Την κοιτάζεις και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι πως αυτή η καλλονή έχει γεννήσει δύο παιδιά; Σίγουρα όχι.

doutzen 67440006 114752929642293 6157941226421646560 n

Και συγγνώμη αν σου το χαλάσαμε αλλά είναι κάτι που έπρεπε να αναφερθεί. Στα 34 της έχει δύο υπέροχα παιδιά και ένα κορμί που όσο και αν το χαζεύεις μέσα από το Instagram account της, δεν το χορταίνεις με τίποτα. Σταμάτα λοιπόν ό,τι κάνεις, πάρε μια βαθιά ανάσα και δες την 34χρονη πιο κορμάρα και πιο sexy από κάθε άλλη φορά.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.