Τι συνέβη και η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης ξύπνησαν στις 4 το πρωί;

Τι συνέβη και η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης ξύπνησαν στις 4 το πρωί;

Τι συνέβη;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ένα κοινό στοιχείο. Εκτός του ότι είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν. Μέσα από τα accounts τους στο Instagram βλέπουμε τους διάφορους προορισμούς στους οποίους βρίσκονται κάθε τόσο, και είναι αλήθεια πως ζηλεύουμε λιγάκι.

Αυτή τη φορά ταξίδεψαν στην Καππαδοκία για έναν πολύ σημαντικό λόγο και απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής περνάνε σούπερ. Στα τελευταία στόρι τους όμως είδαμε, όπως είπε και η Χριστίνα, πως ξύπνησαν στις 4 το πρωί και φυσικά αναρωτηθήκαμε τι συνέβη. Δεν θέλουμε να αγχώνεσαι όμως, το ζευγάρι είναι καλά και ξύπνησε στις 4 για μία πολύ συναρπαστική εμπειρία.



Σάκης και Χριστίνα ετοιμάζονταν να πετάξουν με αερόστατο και κάπως έτσι γιόρτασαν και την επέτειο του γάμου τους. Πέρυσι σαν σήμερα Χριστίνα και Σάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το «ταξίδι» τους ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, όμως σήμερα με το αερόστατο έδωσαν έναν άλλο αέρα στη σχέση τους, και κάπως έτσι ξεκίνησαν τους εορτασμούς της επετείου τους.



Ανυπομονούμε να δούμε τις φωτογραφίες που θα ανεβάσουν, αλλά και τις αφιερώσεις τους ο ένας στον άλλον.

Δες παρακάτω τα βίντεο.