Ισμήνη Αϊβάζη ή Μαρία Κορινθίου; Ποια νομίζεις ότι βλέπεις στη φωτό;

Ισμήνη Αϊβάζη ή Μαρία Κορινθίου; Ποια νομίζεις ότι βλέπεις στη φωτό;

Μα είναι σαν δυο σταγόνες νερό

Αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις, αυτό είναι το γεγονός πως η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy Ελληνίδες ηθοποιούς. Οι πλούσιες καμπύλες της θυμίζουν κάτι από Kim Kardashian, και δεν μπορείς να φύγεις από το προφίλ της εάν δεν κάνεις ένα like τουλάχιστον. Και αν αναρωτιέσαι τόσα χρόνια, αν η κόρη της της μοιάζει έστω και λίγο, η φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικά λεπτά θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις.

Κοιτάζεις την φωτογραφία και σκέφτεσαι, είναι αυτή η Ισμήνη Αϊβάζη ή πρόκειται για κάποιο edit, στο οποίο η Μαρία έχει βάλει τον εαυτό της δίπλα –δίπλα σε σύγκριση παιδικής-ενήλικης ζωής. Μετά βλέπεις τη λεζάντα με τις ευχές και το όνομα της Ισμήνης και σιγουρεύεσαι πως αυτή είναι η κόρη της και σκέφτεσαι πως ακόμη και με καρμπόν τόσο ίδιες δεν θα έβγαιναν.

Και όμως η Ισμήνη Αϊβάζη είναι μια κούκλα και φτυστή η μαμά της. «Χρόνια πολλά μικρό μου απίθανο πλάσμα! Να είσαι πάντα έτσι δοτική, με αγάπη στη καρδιά σου ευτυχισμένη και τρελόπαιδο! Χρόνια πολλά μικρή πριγκίπισσα ΙΣΜΗΝΗ! Σ´αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για σένα! Όλα τα αλλά μικρά και ασήμαντα!», έγραψε στο caption της η Μαρία Κορινθίου και τα likes έπεσαν βροχή.

mariakorinthiou 67402951 2370392989706292 6056969913424106593 n 1

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.