Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για την δυσκολία στον τοκετό και το άγχος που πέρασε

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για την δυσκολία στον τοκετό και το άγχος που πέρασε

Η Ελένη και ο Ετεοκλής υποδέχτηκαν την Μελίτα- Δήμητρα

Μόλις χθες υποδέχτηκε την κορούλα της η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι ανέμενε την γέννηση της κορούλας του, που θα λάβει το όνομα Μελίτα- Δήμητρα στα μέσα του Σεπτέμβρη και ο ξαφνικός ερχομός της μικρής άγχωσε την διάσημη μαμά της, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια στο Instagram, στην πρώτη της ανάρτηση τονίζοντας:

«Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα...
Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα!
Σ' αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ❤️
Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα...
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε αυτό το insta story, αστειευόμενος με τη δήλωσή του.@eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο?‍?‍?
Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου @v_tsironis για τη φροντίδα του Σ αυτό το υπέροχο ταξίδι...
2/9/2019».

Κι όχι μόνο! Η Ελένη είχε έναν τοκετό που κράτησε πολλές ώρες. Ο τοκετός ξεκίνησε λίγες ώρες μετά το baby shower που διοργάνωσαν οι φίλες της τραγουδίστριας για τον ερχομό της Μελίτας. Η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει πως από την αρχή της εγκυμοσύνης της έπρεπε να κάνει αντιπηκτικές ενέσεις και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος».

xatzidou

Εξαιτίας της ένεσης λοιπόν που είχε κάνει και όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Ρυθμό 9,49, δεν μπόρεσε να κάνει γρήγορα επισκληρίδιο για να αποφύγει τις ωδίνες του τοκετού. Η Ελένη μπήκε την 1η του Σεπτέμβρη στο μαιευτήριο για να γεννήσει την επόμενη ημέρα το μεσημέρι τελικά ενώ κατάφερε να κάνει επισκληρίδιο λίγο πριν τον φυσιολογικό τοκετό της κορούλας της.