Ο Brad Pitt μίλησε ξεκάθαρα για τη μάχη με το αλκοόλ μετά το διαζύγιο με την Angelina Jolie

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt μίλησε ξεκάθαρα για τη μάχη με το αλκοόλ μετά το διαζύγιο με την Angelina Jolie

«Είχα ξεπεράσει κάθε όριο, οπότε έπρεπε να το κόψω».

Στη νέα ταινία Ad Astra στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο Brad Pitt διερευνά τη σχέση με του πρωταγωνιστή που υποδύεται με τον πατέρα του, τον οποίο με τον ρόλο του αστροναύτη ξεκινά να βρει στο σύμπαν.

Ο 55χρονος σήμερα Pitt, έδωσε μια χορταστική συνέντευξη στους New York Times και μπορεί οι δύο ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, «Once upon a time in Hollywood» και «Ad Astra» να μονωπολούν το ενδιαφέρον των σινεφίλ, ο ίδιος όμως φαίνεται πως ήθελε να μιλήσει για πολλά παραπάνω από την χρυσή καριέρα του στο Hollywood.

Ευθύς και ειλικρινής όπως μας έχει συνηθίσει να κάνει μετά τα 50, Pitt εξομολογείται τη μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

«Είχα ξεπεράσει κάθε όριο, οπότε έπρεπε να σταματήσω μια και καλή».



Ο Pitt πέρασε 1,5 χρόνο σε μια διαδικασία αποτοξίνωσης με τακτικές συναντήσεις με ομάδα ανώνυμων αλκοολικών η εμπειρία με τους οποίους τον απελευθέρωσε:

«Το να βρίσκεσαι ανάμεσα σε άντρες που κάθονται σ' ένα κύκλο και σου ανοίγονται τόσο βαθιά, τόσο ειλικρινά ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει στη ζωή μου. Ένιωσα ασφαλής. Ηταν ένα ασφαλές περιβάλλον που κανείς δεν σε έκρινε, γι’ αυτό δεν έκρινες κι εσύ τον εαυτό σου.
Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους βρήκα διέξοδο. Κάθαρση. Υπάρχει κάτι λυτρωτικό στο να βγάζεις και να φέρεις στην επιφάνεια τα χειρότερα κομμάτια του εαυτού σου. Ετσι βρίσκεις βάλσαμο και γιατρειά», τονίζει ο Brad για τους ανθρώπους που δεν έχουν πουλήσει ούτε μία ιστορία, ούτε μία αλήθεια του Pitt στις φυλλάδες.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για την ταραγμένη περίοδο του Σεπτέμβρη του 2016, πριν τρία χρόνια ακριβώς, περίοδο που ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, ο ίδιος απαντά διακριτικά και κοφτά:
«Είχα πολλά ανοιχτά οικογενειακά θέματα. Ας το αφήσουμε εκεί».
Όσο για την οικογένειά του, ο 55χρονος γόης του Hollywood εξηγεί: