GNTM 2: Η οντισιόν της 17χρονης Άννας Μαρίας, μόλις μας πρόδωσε πότε γυρίστηκαν τα επεισόδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 2: Η οντισιόν  της 17χρονης Άννας Μαρίας, μόλις μας πρόδωσε πότε γυρίστηκαν τα επεισόδια

Πότε πιστεύεις πως έγιναν;

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε και πάλι στις ζωές μας και επιτέλους οι Δευτέρες βρήκαν το νόημα που τους έλειπε. Γιατί τι ήταν εννέα μήνες τώρα οι Δευτέρες χωρίς GNTM, ένα τίποτα ήταν. Ευτυχώς όμως, η κανονικότητα επανήλθε, κι εμείς βρήκαμε κάπως να γεμίζουμε το κενό μας. Ναι ναι, το reality μοντέλων είναι και πάλι η ένοχη απόλαυση μας, και αν έχεις δει τα δύο πρώτα επεισόδια, τότε δεν θα αναρωτιέσαι γιατί.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε τα καλά και τα κακά του, είχε όμως και μια αποκάλυψη σχετικά με το reality, την οποία πάνω κάτω την περιμέναμε. Εσύ ξέρεις πότε ακριβώς έχουν γυριστεί οι οντισιόν που είδες Κυριακή και Δευτέρα;

Στην οντισιόν της Άννας Μαρίας, της 17χρονης κοπέλας, η οποία μάγεψε τους κριτές από το πρώτο δευτερόλεπτο, μάθαμε πως οι οντισιόν έχουν γυριστεί τον Ιούνιο. Και θα σου πούμε ευθύς αμέσως πως έγινε αυτό. Η Άννα Μαρία μόλις ρωτήθηκε την ηλικία της, είπε πως είναι 17 ετών και πως σε έναν μήνα θα γινόταν 18, και είχε γενέθλια την ίδια μέρα με τη Βίκυ Καγιά.

Για την ιστορία να σου πούμε πως η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια στις 4 Ιουλίου, επομένως οι οντισιόν έχουν γυριστεί τον Ιούνιο. Δες στο βίντεο που ακολουθεί, την οντισιόν της 18χρονης πια Ελληνορωσίδας, αλλά και την επιβεβαίωση σε αυτά που είπε.