Νέα κόντρα ανάμεσα σε Jolie και Brad Pitt: Γιατί την κατηγορούν αυτή τη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Νέα κόντρα ανάμεσα σε Jolie και Brad Pitt: Γιατί την κατηγορούν αυτή τη φορά

Ακόμα δεν έχει βγει το διαζύγιο και οι Brangelina παλεύουν

Θυμάσαι που μόλις χθες ο Maddox, γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση με τον πατέρα του;

Οι πρόσφατες δηλώσεις του φοιτητή πια Maddox πέρασαν από το κόσκινο της Page Six της New York Post και πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών αποκάλυψαν κάτι απίστευτο.

Ακόμα δεν έχει βγει το οριστικό διαζύγιο ανάμεσα στους Brangelina αλλά ούτε και έχει τακτοποιηθεί πλήρως η κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού.Κι ενώ η Jolie βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ για να βοηθήσει τον Maddox να εγκατασταθεί στην εστία, με δάκρυα στα μάτια της, ο Pitt ήταν άφαντος.

Ο Μaddox τον οποίο η 44χρονη σήμερα Jolie είχε υιοθετήσει ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Billy Bob Thornton, είναι παιδί και του Brad, ο οποίος είχε φροντίσει να τον υιοθετήσει από την αρχή της σχέσης του με την Angelina.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έρθει ο 55χρονος πατέρας του στο Πανεπιστήμιο εκείνος απάντησε πως δεν γνωρίζει αν θα συμβεί, ενώ στο ποια σχέση έχουν σήμερα αρκέστηκε να πει πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Η Page Six αποκαλύπτει λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενα από το περιβάλλον των ηθοποιών πως η Jolie χρησιμοποιεί τον Maddox για να στρέψει το κοινό κατά του Pitt για μια ακόμα φορά.

DPG Network