MasterChef reunion: Οι δύο παίκτες που μας απέδειξαν πως η φιλία τους είναι αληθινή

MasterChef reunion: Οι δύο παίκτες που μας απέδειξαν πως η φιλία τους είναι αληθινή

Ποιοι παίκτες μιλάνε ακόμη;

Μπορεί το MasteChef να έχει αρκετούς μήνες που έχει τελειώσει και δεν το βλέπουμε στους δέκτες μας, όμως οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό μας απέδειξαν κάτι πολύ σημαντικό. Οι φιλίες που έκαναν μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου και την τηλεθέαση.

Κάποιοι από αυτούς έχουν ακόμη επαφές και ακόμη μιλούν και κάνουν παρέα μεταξύ τους. Την αποκάλυψη αυτή μας έκανα μέσα από το Instagram account τους, δύο παίκτες που αγαπήσαμε ιδιαίτερα στο MasterChef που τελείωσε, και νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής.

Εμείς και πολλοί από τους fans είχαμε ιδιαίτερη αδυναμία σε δύο πρόσωπα, τα οποία ομολογουμένως κατάφεραν να φτάσουν πολύ μακριά στην πορεία τους στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα (ή αλλιώς γνωστό ως Κρατς) και τον Παντελή Βούρο. Οι δύο παίκτες ήταν πολύ καλοί φίλοι μέσα στο σπίτι, μέχρι την αποχώρηση του Παντελή, και η σχέση τους αυτή φαίνεται πως κράτησε και μετά το τέλος του διαγωνισμού μαγειρικής.

Και πώς το καταλάβαμε; Μα φυσικά μέσα από το Instagram του Χρήστου, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβασε φωτογραφία με τον Παντελή από βόλτα τους. Οι δύο πιο αγαπημένοι μας παίκτες «επανενώθηκαν» και η φωτογραφία τους αυτή μας χαροποίησε ιδιαίτερα.


https://www.instagram.com/p/Bxfuzd0CSzE

Δες τους στη gallery που ακολουθεί.