Tι ακριβώς έχει συμβεί με το blog της Meghan Markle και γιατί όλοι πιστεύουν πως ανοίγει ξανά;

Πατούλια Κατερίνα
Tι ακριβώς έχει συμβεί με το blog της Meghan Markle και γιατί όλοι πιστεύουν πως ανοίγει ξανά;

The Tig: Το blog της Meghan Markle και πάλι στον αέρα!

Η φήμη πως το blog της Meghan Markle επιστρέφει στον αέρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η δούκισσα όχι μόνο έχει ετοιμάσει την επιστροφή της αλλά έχει φτιάξει και ένα γράμμα για τους πάλαι ποτέ συνδρομητές του Tig.

Πώς ξεκίνησε όμως αυτή η φήμη; Ο υπεύθυνος της Markle επί των νομικών ζητημάτων, Andrew Meyer ολοκλήρωσε και παρέδωσε μια σειρά εγγράφων στις ΗΠΑ με τα οποία ζητά να παραμείνει το trademark Tig στην δικαιοδοσία της συζύγου του πρίγκιπα Harry, όπως και η ιστοσελίδα με τον τίτλο Tigtots μέχρι το 2021. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι φαντάστηκαν πως η Markle όχι μόνο θα λανσάρει ξανά το Tig αλλά θα δημιουργήσει και ένα αδερφάκι, το Tigtots που θα αφορά την μητρότητα.



Πηγή από το Παλάτι διαψεύδει πάντως την επιστροφή του Tig αναφέροντας πως η Meghan ήθελε απλά να προφυλάξει το trademark για να μην πέσει σε λάθος χέρια.

Η πάλαι ποτέ ηθοποιός λάνσαρε το Tig το 2014, εμπνευσμένο από το κρασί Tignanello, αγαπημένο της Markle, ενώ το 2017, λίγο πριν την ανακοίνωση του αρραβώνα με τον Harry, αποχαιρέτισε τους ακόλουθούς της και έκλεισε το blog.
Το τελευταίο μήνυμα της Meghan στο Tig ήταν άλλωστε το εξής