Από το Greece’s Next Top Model στην τηλεόραση. Αγνώριστη η παίκτρια του reality μοντέλων

Από το Greece’s Next Top Model στην τηλεόραση. Αγνώριστη η παίκτρια του reality μοντέλων

Πάμε στοίχημα πως δεν την κατάλαβες

Το Greece’s Next Top Model φαίνεται πως ήταν μία βοήθεια για τα περισσότερα κορίτσια που συμμετείχαν πέρυσι στο reality μοντέλων, αφού μετά τη συμμετοχή τους εκεί αρκετές έχουν κάποιο ρόλο στην τηλεόραση, είτε σε κάποια εκπομπή, είτε σε κάποια σειρά.

Μετά την Ειρήνη Καζαριάν που συμμετέχει σε θεατρική παράσταση, την Ειρήνη Στεργιανού που φήμες τη θέλουν να πρωταγωνιστεί στο remake της Πολυκατοικίας και την Μέγκι Ντρίο που βρίσκεται στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, άλλο ένα κορίτσι έκανε στροφή στην καριέρα της.

Την Άννα Μπεζάν τη γνώρισες πέρυσι στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model και σου τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή. Η 20χρονη μελαχρινή κοπέλα συγκίνησε (κυριολεκτικά) τους κριτές τόσο με την ιστορία της, όσο και (μεταφορικά) με την ομορφιά της. Και αφού δεν κατάφερε να περάσει από το Bootcamp στο σπίτι του GNTM άφησε οριστικά πίσω της το όνειρο του να γίνει μοντέλο. Δεν τα παράτησε όμως, αφού σκέφτηκε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στην υποκριτική.

Η Άννα αγνώριστη πια συμμετέχει φέτος στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha, «Αστέρια στην άμμο», όμως μάλλον δεν θα την έχεις καταλάβει. Και ο λόγος που ίσως δεν την πρόσεξες είναι πως πλέον έχει κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό αγορίστικο look, το οποίο θα λέγαμε πως πραγματικά της ταιριάζει.



Δες τη στη gallery που ακολουθεί.