Η Amal Alamuddin βρήκε την σωσία της στις οντισιόν του GNTM 2

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Amal Alamuddin βρήκε την σωσία της στις οντισιόν του GNTM 2

Εμείς βλέπουμε πως της μοιάζει αρκετά

Οι οντισιόν του Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας και από εχθές πια παρακολουθούμε το Bootcamp. Ποιες θα είναι οι 22 κοπέλες που θα δούμε εν τέλει μέσα στο σπίτι, θα μάθουμε σύντομα. Όσο εσύ (κι εμείς) περιμένεις, εμείς θέλουμε να σου πούμε το εξής: η Amal Alamuddin έχει σωσία (ναι και αυτή) και την βρήκαμε στο Greece’s Next Top Model.

Την γνωρίσαμε στις τελευταίες οντισιόν της Δευτέρας, είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα, είναι 28 ετών έχει μία κορούλα 5 ετών και για να είμαστε ειλικρινείς νομίζαμε πως μπροστά μας βλέπαμε την Amal Alamuddin-Clooney. Αυτό φυσικά παρατήρησαν και οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να το αναφέρει επίσης.

Εμείς τη βρήκαμε στο Instagram και στις περισσότερες φωτογραφίες που είδαμε, πιστεύουμε αλήθεια πως βλέπουμε την σύζυγο του George Clooney, Amal. Η Αφροδίτη πέρασε στο bootcamp με 4 «ναι», όμως αν κρίνουμε από το γεγονός πως έχει κάνει repost όλα τα stories των φίλων της, από την οντισιόν της, μάλλον δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Μικρό το κακό βέβαια, γιατί η κοπέλα είναι μία κούκλα και σίγουρα μπορεί να ακολουθήσει το όνειρό της και έξω από το GNTM. Δες ξανά την οντισιόν της, αλλά και τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.