Η τραγουδίστρια μας έδειξε πώς αληθινά είναι το πρόσωπό της και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της

Η τραγουδίστρια μας έδειξε πώς αληθινά είναι το πρόσωπό της και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την τραγουδίστρια και η αποδοχή

Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μια σημαντική αποκάλυψη στους fans της στο Instagram όπου και μίλησε ανοιχτά για το δερματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Με τρομερή ειλικρίνεια και με μια φωτογραφία που δείχνει την γυμνή αλήθεια της επιδερμίδας της, η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για το άγχος και το πώς αυτό είχε αντίκτυπο στην επιδερμίδα του προσώπου της.

«Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα κάπως έτσι... ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γι’ αυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ» .Δεν είναι αλλεργικό - είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου! Αυτά από μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί ?✊ ❤️ #loveyourself».

DPG Network