Δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του GNTM 2 έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη

Δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του GNTM 2 έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη

Μπορείς να φανταστείς ποια είναι αυτή;

Στο φετινό Greece’s Next Top Model τα κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή έχουν κάνει και άλλα πράγματα πιο πριν στη ζωή τους πέρα από την ενασχόλησή τους με το modelling. Αρκετές έχουν σπουδάσει υποκριτική και έχουν συμμετάσχει σε κάποια σειρά που δεν τις ήξερες τότε, ενώ υπάρχουν και αυτές που έχουν συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ τραγουδιών.

Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ φέτος και όλα τα κορίτσια είναι πάρα πολύ όμορφα και με πλούσιο βιογραφικό. Από το φετινό λοιπόν, υπάρχει ένα κορίτσι που οι κριτές το ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Και το κορίτσι αυτό, εκτός από μοντέλο έχει συμμετάσχει τόσο σε γνωστή καθημερινή σειρά, όσο και σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπανκό, η οποία προτού εμφανιστεί στις οντισιόν του GNTM, είχε παίξει στην σειρά «Επιστροφή», ενώ μερικά χρόνια πιο πριν την είδαμε στο βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη. Το «Ποιος σε κρατάει» είναι το τραγούδι στο οποίο συμμετέχει η Κάτια, η οποία είναι επίσης εντελώς αγνώριστη με τα μακριά μαλλιά που έχει εκεί.

Δες το βίντεο παρακάτω, θα την εντοπίσεις στο 00:46 και θα την δεις σε όλο το υπόλοιπο βίντεο.