GNTM 2: Οι δύο παίκτριες που γνωρίζονται και είναι φίλες, πριν τις οντισιόν του reality

GNTM 2: Οι δύο παίκτριες που γνωρίζονται και είναι φίλες, πριν τις οντισιόν του reality

Και είναι και οι δύο κούκλες

Η δεύτερη φάση του Bootcamp στο Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε, και πλέον μάθαμε ποιες ήταν οι κοπέλες που εντυπωσίασαν τους κριτές και κατόρθωσαν να πάρουν μια θέση μέσα στο σπίτι. Χτες μάθαμε αρκετά πράγματα σχετικά με το reality μοντέλων, όπως το ποια είναι τα τρία κορίτσια που αποχώρησαν και ξαναμπήκαν μέσα στο σπίτι, κάνοντας έξαλλες τις υπόλοιπες.

Καθώς λοιπόν χαζεύαμε κάποια Instagram accounts των κοριτσιών, συνειδητοποιήσαμε πως δύο από τις κοπέλες που βρίσκονται στο reality μοντέλων, γνωρίζονται ήδη από παλιά, προτού πάνε στις οντισιόν. Προτού καν δηλώσουν συμμετοχή, για να είμαστε ακριβής.

Αυτό λοιπόν το ανακαλύψαμε κοιτάζοντας το Instagram account της 29χρονης Πόπης Γαλετσά, η οποία σχεδιάζει και φωτογραφίζει τα δικά της μαγιό. Μέσα λοιπόν σε όλες αυτές τις φωτογραφίες της στο Instagram, βρήκαμε κοινές φωτό της, φωτογραφίζοντας τα μαγιό της, παρέα με ένα άλλο πολύ όμορφο κορίτσι, το οποίο έχει μπει στο σπίτι. Η Κέισι Κείμη, το μελαχρινό κορίτσι που εντυπωσίασε τους κριτές με το σώμα της, και η Πόπη, είναι φίλες, κα αυτό δεν το είδαμε μόνο μέσα από τις φωτό τις συγκεκριμένες.



Η Πόπη βρίσκεται επίσης με την Κέισι σε πολλές φωτό στα story της, σε βόλτες, σε εξόδους, σε καφέδες κ.ο.κ. Απ’ ότι φαίνεται έχουμε δύο πολύ καλές φίλες, όπου και οι δύο έχουν μπει σπίτι. Για να δούμε ποια θα καταφέρει να φτάσει πιο μακριά;