Αυτές είναι οι κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM: Τι ακριβώς έγινε με το golden pass;

Πατούλια Κατερίνα
Αυτές είναι οι κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM: Τι ακριβώς έγινε με το golden pass;

Αυτά είναι τα κορίτσια που μπήκαν τελικά στο σπίτι του GNTM

H τελευταία φάση του bootcamp του GNTM 2 ολοκληρώθηκε και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30 Σεπτεμβρίου, οι κοπέλες που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων ανακοινώθηκαν.

Κλάματα χαράς για εκείνες που μπήκαν στο σπίτι και λύπης για όσες έφτασαν στην πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τελικά μια θέση από τις 24 μέσα στο σπίτι.

Η πρώτη που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι ήταν η 1. Μαρία Μιχαλοπούλου η αγρότισσα, στην οποία οι κριτές παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος και θα έπρεπε να έχει πάρει αυτή το golden pass για την απευθείας είσοδο στο παιχνίδι κι όχι η 2. Ελευθερία Καρναβά. Τελικά και οι δύο κοπέλες πέρασαν.



Η 3. Σίλια Ευαγγέλου και η 4. Άννα Χατζή ήταν οι επόμενες που μπήκαν στο σπίτι και ακολούθησαν η 5.Ασημίνα Χαρίτου, η 6.Μαρτίνα Χάβιτσουκ, η 7.Όλγα Καλογήρου, η 8. Ιωάννα Κυρίτση, η 9. Πόπη Γαλέτσα, η 10. Νίνα Τζιβανίδου, η 11. Αργυρώ Μάγγλαρη και η 12.Κέισι Κείμι.

Επόμενες, η 13.Γκλόρια Ντενίκη, η 14.Άννα- Μαρία Ηλιάδου, η 15. Κωνσταντίνα Φλώρου, η 16. Σουζάνα Κόουλ, η 17. Κάτια Ταραμπάνκο, η 18.Σπυρούλα Κάιζερ, η 19. Ίλντα Κρόνι και η 20.Λυδία Κατσανικάκη. Έπειτα ήρθε η σειρά της 21. Χαράς Παππά, της 22.Μαρίνας Γρηγορίου και της 23. Εμμανουέλας Μάινα. Φυσικά, στο παιχνίδι μπήκε και η 24.Κατερίνα Πεφτίτση, η plus size κοπέλα με τα γαλάζια μαλλιά.

Δες όλες τις κοπέλες παρακάτω