Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Διονυσάκης δείχνει πιο μικρός και από ποτέ

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Διονυσάκης δείχνει πιο μικρός και από ποτέ

Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω του

Σε περίπου τρεις μήνες θα ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, ανυπομονούμε όσο τίποτα άλλο. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, ήταν η σειρά που ομολογουμένως μεγαλώσαμε μαζί της, και όπως καταλαβαίνεις η επιστροφή της είναι το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να ακούσουμε.

Στο πρώτο 15νθήμερο του 2020 το Καφέ που όλοι αγαπήσαμε θα κάνει την επιστροφή του κι εμείς όλοι θα είμαστε συντονισμένοι στις οθόνες μας. Έχουμε ήδη δει πόσο έχουν αλλάξει η Βάλια και ο Μανωλάκης, όμως αυτόν που δεν είχαμε δει, ήταν ο Διονυσάκης. Ο Διονύσης ήταν φίλος του Μπίλυ και πολύ ερωτευμένος με την Ματούλα.

Ο Διονυσάκης δεν είναι πλέον έφηβος, είναι σήμερα 35 ετών και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Μάλιστα στα social media είχαμε δει φωτογραφία του μαζί με τον Μπίλυ και οι γκρίζοι κρόταφοί του ήταν αυτοί που έδιναν όλη τη γοητεία. Ωστόσο αν θυμάσαι αυτή τη φωτό, καλύτερα να την ξεχάσεις γιατί ο Διονυσάκης δεν είναι έτσι πια. Στο Instagram του ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με βαμμένα μαλλιά. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για throwback, που είναι εξαιρετικά πιθανό, όμως και στις δύο περιπτώσεις δείχνει πιο όμορφος και πιο μικρός από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί.