Πρίγκιπας William & Kate Middleton απάντησαν στις ευχές για τον πρίγκιπα George

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William & Kate Middleton απάντησαν στις ευχές για τον πρίγκιπα George

Δες τις κάρτες που έστειλαν

Το παλάτι έχει μία συνήθεια που μας αρέσει πολύ σε ότι αφορά την επικοινωνία με τους royal fans. Εκείνοι στέλνουν κάρτες με ευχές και το παλάτι πάντα απαντάει στις ευχές με αυτές με ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Και φυσικά αυτό δεν το κάνουν μόνο οι Sussexes με τις ευχές για την γέννηση και την βάφτιση του Archie Harrison, αλλά και οι Cambridges με τα γενέθλια.

Και εντάξει μπορεί να πέρασαν περίπου 3 μήνες από τα γενέθλιά του, όμως οι γονείς του William και Kate δεν ξέχασαν να απαντήσουν σε όλους αυτούς που σκέφτηκαν να στείλουν μια ευχετήρια κάρτα για τον μελλοντικό διάδοχο του θρόνου. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge άρχισαν να στέλνουν απαντήσεις και ξέρουμε τι γράφει η κάρτα τους.

Ο royal fan με το ψευδώνυμο @loopycrown3 στο Instagram δημοσίευσε την κάρτα που έλαβε από το παλάτι του Kensington, την οποία και αποκάλεσε «υπέροχο σημείωμα». Η απαντητική κάρτα έγραφε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εκτιμούν την ευγενική σας σκέψη να γράψετε στον πρίγκιπα George για τα 6α του γενέθλια.

Αυτό ήταν πολύ όμορφο εκ μέρους σας και μία κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον δούκα και την δούκισσα που σας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους».

Δες στη gallery που ακολουθεί την απαντητική κάρτα που έλαβε ο royal fan. Μήπως να αρχίσουμε κι εμείς να στέλνουμε κάποια ευχή;