Πρίγκιπας George: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του στο γήπεδο κι η αντίδραση της Kate και του William

Πρίγκιπας George: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του στο γήπεδο κι η αντίδραση της Kate και του William

Μεγάλωσε πια κι ο πρίγκιπας George και ξεκίνησε τις επιδρομές του στα γήπεδα. Η Kate κι ο William καμαρώνουν

Μπορεί να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας και να ακολουθούν πρωτόκολλα και κανόνες που οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι θεωρούν έως και αστεία, όμως, οι royals αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν παύουν να είναι μία οικογένεια της διπλανής πόρτας. Η Kate Middleton κι ο πρίγκιπας William είναι cool γονείς και προσπαθούν να διατηρούν τις ισορροπίες μεταξύ των υποχρεώσεων και του σπιτιού (/παλατιού) τους.

O πρίγκιπας George, όμως, μεγαλώνει και σιγά-σιγά μπαίνει σε μία ηλικία που θέλει να κάνει πράγματα, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια. Κάπως έτσι, ο Δούκας κι η Δούκισσα του Cambridge τον πήραν μαζί με τη Charlotte και πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Aston Villa και της Norwich City.

Ο 6χρονος royal, όπως είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο που κυκλοφόρησαν, φαίνεται να το απόλαυσε με την ψυχή του και να πέρασε φανταστικά κατά την παραμονή του εκεί. Σηκωνόταν, χειροκροτούσε, φώναζε και ήταν γενικά ο καλύτερος φίλαθλος με διαφορά!

https://www.instagram.com/p/B3PpI_roYyH


Το Rumble Online δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία της οικογένειας, στην οποία ο μικρός George είναι σε ξέφρενη κατάσταση, προφανώς με το παιχνίδι που βλέπει, κι η Kate με τον William το διασκεδάζουν.DPG Network