Χαρμόσυνα νέα για τη βασιλική οικογένεια: Κρυφός αρραβώνας στους Middletons!

Χαρμόσυνα νέα για τη βασιλική οικογένεια: Κρυφός αρραβώνας στους Middletons!

Πολύ σύντομα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

Η βασιλική οικογένεια, όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνει όλο και περισσότερο στον αριθμό και νέα μέλη κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντας χαρά στους παλαιότερους αλλά και στους πιστούς fans των royals σε όλον τον κόσμο. Τους τελευταίους μήνες, η προσοχή είναι πάνω στη Meghan Markle και τον πρωτότοκο γιο της με τον πρίγκιπα Harry, Archie, όμως, πολύ σύντομα στο επίκεντρο θα βρεθούν άλλοι και συγκεκριμένα οι Middletons.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο αδερφός της Kate Middleton, James, έχει αρραβωνιαστεί κρυφά την αγαπημένη του, Alizee Thevenet. Μπορεί η ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων να μην έχει γίνει ακόμα, όμως, φίλος του James αναφέρει ότι η Alizee φοράει στο χέρι της ένα υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Παρά το ότι το ζευγάρι προσπαθεί να μην τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, οι φίλοι κι οι συγγενείς δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους και, κάπως έτσι, άρχισε να διαδίδονται τα ευχάριστα.

«Κρατούν τον αρραβώνα μυστικό, αλλά τα νέα άρχισαν να διαρρέουν μεταξύ των φίλων. Θα το ανακοινώσουν επίσημα την επόμενη εβδομάδα»




Το ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από την έκθεση στα Μέσα, γι’ αυτό και είναι σπάνιες οι φορές που τους βλέπουμε να φωτογραφίζονται μαζί. Παρά ταύτα, όπως όλα δείχνουν, η είδηση φαίνεται να ευσταθεί και περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωσή της.

Μέχρι τότε, δες στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες της μέλλουσας νύφης αλλά και των δυο τους μαζί.