Βάπτιση γιου Οικονομάκου: Το κτήμα, ο ξεχωριστός στολισμός, τα καπέλα και ό,τι θες να ξέρεις (pics)

Πατούλια Κατερίνα
Βάπτιση γιου Οικονομάκου: Το κτήμα, ο ξεχωριστός στολισμός, τα καπέλα και ό,τι θες να ξέρεις (pics)

Ο Μάξιμος - Σπύρος βαπτίστηκε και μιλάμε για μια jungle βάπτιση - υπερπαραγωγή

Μπορεί ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου να γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2018 και οι γονείς του να τον φώναζαν εξαρχής Μάξιμο, ήρθε όμως σήμερα η μέρα για να λάβει ο μικρός και επίσημα το όνομά του.

H βάπτιση του γιου της ηθοποιού και του επιχειρηματία έγινε έναν χρόνο ακριβώς μετά τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, που όπως θυμάσαι είχε λάβει χώρα στη Μύκονο.
Η βάπτιση έγινε πάντως στην Αττική και συγκεκριμένα στο κτήμα Casa e Campo Hospitality Plus στις Αφίδνες και το θέμα του στολισμού ήταν η ζούγκλα ή αλλιώς jungle baptism.

Νονές του Μάξιμου, που πήρε και το όνομα του παππού του Σπύρου, ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά.

«Οι νονές μας...και επίσημα συγγενείς πχιά
@vasolaskaraki
@eviprevena
@nikolpanagiotou
#BabyMaximos #godmothers #MaximosSpiros #mybabyboy #baptism #blessed», έγραψε η Οικονομάκου χαρακτηριστικά στο Instagram.



Όπως παρατηρείς, στα μυστήρια της οικογένειάς της, κυριαρχούν οι φίλες της ηθοποιού και δεν έχουμε δει να συμμετέχει κανένας φίλος του Μιχόπουλου.

Εννοείται πως οι λαμπεροί καλεσμένοι του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν τόσο με τα ξεχωριστά και ζωγραφισμένα στο χέρι καπέλα, με τα γλυκά που ήταν γεμάτα ζωάκια, τον στολισμό που θύμιζε ζούγκλα πραγματικά αλλά και τα μαρτυρικά και όλο το κλίμα χαράς και αγάπης που ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην οικογένεια και τους προσκεκλημένους.

Δες την παρακάτω gallery με το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του Baby Μάξιμου.