Greece’s Next Top Model: Ποια αποχώρησε στην πρώτη επίσημη δοκιμασία;

Greece’s Next Top Model: Ποια αποχώρησε στην πρώτη επίσημη δοκιμασία;

Το πρώτο πλατό της σεζόν

Μετά την κάθετη πασαρέλα της προηγούμενης εβδομάδας, τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model στο σημερινό επεισόδιο έπρεπε να ποζάρουν αγκαλιά με φίδια. Μια δοκιμασία που δεν άρεσε στα περισσότερα κορίτσια, αφού φοβόντουσαν ιδιαίτερα να φωτογραφηθούν με τα ερπετά. Αυτή που αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο ήταν η Σουζάνα, η οποία εν τέλει κατόρθωσε να φωτογραφηθεί με το φίδι.



Τα κορίτσια έφτασαν χαρούμενες στο πλατό για την πρώτη αποχώρηση της δεύτερης σεζόν, με τις κοπέλες να ακούν άπειρα σχόλια για τις φωτογραφίες τους. Την χειρότερη κριτική για την φωτογραφία της πήρε η Άννα Χατζή, η οποία έδειξε να εκνευρίζεται ιδιαίτερα πολύ, τόσο με την Βίκυ Καγιά, όσο και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Από την άλλη, αυτές που άκουσαν την καλύτερη κριτική ήταν η Νίνα Τζιβανίδου και η Σπυρούλα Κάιζερ, με την Νίνα να παίρνει την καλύτερη φωτό.



Μάλιστα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η κοπέλα με την καλύτερη φωτογραφία θα έχει κι ένα πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία. Ποια είναι όμως η κοπέλα που αποχώρησε εν τέλει από το Greece’s Next Top Model;



Δες την απάντηση στη gallery που ακολουθεί.