GNTM: Οι παίκτριες ποζάρουν με εσώρουχα στην ντουσιέρα εν κινήσει και το Twitter παραληρεί

Πατούλια Κατερίνα
GNTM: Οι παίκτριες ποζάρουν με εσώρουχα στην ντουσιέρα εν κινήσει και το Twitter παραληρεί

Τα μοντέλα του GNTM ποζάρουν υγρά και με εσώρουχα 

Στο χθεσινό (Δευτέρα 7/10) 9ο επεισόδιο του GNTM, η Αργυρώ Μαγγλάρη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε ενώ την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Νίνα Τζιβανίδου.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τέρμα τα γκάζια και τα 21 υποψήφια μοντέλα έκαναν κάτι που τους είχε λείψει: μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!





Έλα όμως που η βόλτα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Γιώργος Μαλεκάκης φωτογραφίζει τα Next Top Models πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα, που κάνει το γύρο της πόλης. Τα πράγματα δε είναι όμως τόσο απλά: τα κορίτσια πάνω στην πλατφόρμα ποζάρουν κάνοντας ντουζ και φορώντας αποκλειστικά τα εσώρουχα τους, σε μια δοκιμασία, που στόχο έχει να γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Ο συνδυασμός του ενός χιλιομέτρου πάνω σε πλατφόρμα μόνο με εσώρουχα και κάτω από μια ντουσιέρα ήταν σκέτος δυναμίτης, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το Twitter φυσικά και οργίασε.

Άλλωστε, την ώρα της φωτογράφησης, ένα ζευγάρι τσακώθηκε στο δρόμο στην θέα των κοριτσιών με τα εσώρουχα.



Πριν να κλείσει μία ώρα στον αέρα το GNTM ξεπέρασε τα 10.000 σχόλια στο Twitter προκαλώντας ΠΑΝΙΚΟ! Πάρε μια γεύση παρακάτω